keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Soutaa, huopaa...

Tuuli täällä taas. Olen tässä vähän taas kehitellyt uusia juonia ja innostus kirjoittamiseen olisi kova. Niin teksi mieli pelatakin. Availin tuossa jokunen aika sitten pelin ja osa kilpisten hahmoista bugittaa. Mutta joku on myös ihan järjissään.

Toivon etten lupailisi nyt liikoja mutta luulenpa että jatkoa kilpisille olisi luvassa. Yksi osa olisi jo melkein kirjoitettu. Ajattelin tehdä jatkolle uuden blogin koska kaikki hahmot eivät enää ole mukana. Piti vähän keksiä sopivanlainen poismeno tärkeille hahmoille. Mutta onneksi ei hirveitä säätöjä tarvinnut tehdä.
Konekin alkaa hieman olemaan vanha mutta toivon että kone jaksaisi vielä peliä pyörittää että saisin joitakin osia vielä tekemään.

Teidän tarinoita en ole vielä ehtinyt lukemaan mutta enköhän niihinkin pääse taas käsiksi. Hiljaa hyvä tulee. Jos nyt kilpiset tässä jatkuvat niin uusien osien ilmestyminen ei ehkä ole kovin nopeaa koska vapaa-aikani on kovin rajallista.
Meille tosiaan syntyi tammikuussa neljäs lapsemme, ensimmäinen poikamme, joten pelailen ja kirjoittelen silloin kun lapset nukkuu.

Jos tänne nyt enää kukaan eksyy niin JEE! mutta ymmärrän kyllä jos ei kiinnostusta enää löydy kun viime osasta on niin kauan.

Tuuli

12 kommenttia:

 1. Ihanaa, että Kilpiset jatkuu! Olen tämän tauon aikana lukenut tarinaa läpi pari kertaa ja se on vieläkin suosikkini. Onnea perheenlisäyksestä. En malta odottaa, että tarina jatkuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että tarina vielä kiinnostaa. Itse olen niin kaivannut kilpisiä että pakkohan tätä on jatkettava.
   Kiitos onnitteluista ja kommentistasi.

   Poista
 2. Jesjesjes!! Ja onnea perheenlisäyksestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että oot iloinen tulevasta.
   Kiitos paljon onnitteluista ja kommentista.

   Poista
 3. Kiinnostus Kilpisten lukemiseen on jäänyt ja olen salaa toivonutkin, että jatkat vielä jokupäivä.
  Kilpiset on yks lempitarinoista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netti on täynnä hienoja tarinoita joten tämä on kunnia.
   Kiitos paljon.

   Poista
 4. Olen heti taas lukemassa osiasi kun sellaisia julkaiset.
  Paljon onnea uuden pienokaisen johdosta. Lapset on niin ihania. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset on kyllä ihania, haaveilen vielä siitä yhdestä...
   Kiitos ihanasta kommentistasi.

   Poista
 5. Mukavaa jos jatkat :) Olen ainakin lukaisemassa osiasi heti :) Itse aloitin uuden haasteen täällä :http://hrgharmaakivi.blogspot.fi/ :) ja onnittelu perheenlisästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Käyn lukemassa piakkoin sinunkin tarinaasi.

   Poista
 6. Isot onnittelut perheenlisäyksestä, ihana kuulla että kaikki on mennyt hyvin ja minimies saapui maailmaan :).

  Toisena tuleekin tämä kiva juttu, että olet ajatellut kirjoittamisen jatkamista ja pelaamista. Jahka pääset alkuun niin linkittelen sivusi sitten tulevaisuudessa taas takaisin omien sivujeni yhteyteen. Arinbjornit ovat tässä ajassa ehtineet mennä uusiks ja hitaudella (mutta sitäkin varmemmin) uusi alku on juurtunut kiinni sivuilleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia.
   Olen käynytkin hieman vilkuilemassa tarinaasi mutta vilkaisuksi se on vielä jäänytkin. Olen miltei joka päivä tulossa sinne lukemaan mutta aina tulee jokin este. Mutta tulen kyllä.

   Poista